Matkakalenteri

Kylpylämatka - Laulasmaa Spa

21.09.-28.09.2017 to-to

455eur

Tervetuloa kylpylämatkalle Laulasmaan kylpylään, jossa rauhallinen ympäristö, rentouttavat spa-hoidot ja maittavat ateriat sekä ystävällinen henkilökunta irrottavat arjesta ja auttavat lataamaan akut arkeen.

Laulasmaa sijaitsee noin 35km Tallinnasta länteen mäntymetsäisellä kannaksella – pääovelta on parisataa metriä hienohiekkaiselle rannalle. Luonto on kaunis ja tarjoaa hyvät ulkoilumah-dollisuudet. Hotellilla on iso, hyvin hoidettu piha-alue ja lähimarketiin on puolisen kilometriä.

Laulasmaan kylpylään pääset mukavasti Haapsalun kylpylämatkojen mukana -  oma bussi on mukana matkapäivinä ja näin matkatavarat kulkevat kätevästi kotikulmilta kylpylälle saakka.

Laulasmaa Spa on hyvätasoinen ja monipuolinen kylpylä. Päätalossa on vastaanotto, suurin osa huoneista, vesi- ja saunakeskus, kauneus- ja spakeskus, buffet- ja a´la carte ravintolat sekä aulabaari ja pieni kauppa. Hotellissa on myös monipuoliset kokouspalvelut.

Laulasmaan kylpylää uudistetaan ja palveluita parannetaan koko ajan. 2016 kesällä oli ravintolatilojen vuoro ja uudistuksen myötä avautui kolmiosainen ravintolakokonaisuus, jossa on korkeatasoinen a´la carte ravintola Wicca ja viihtyisä buffet-ravintola Verde.

Päärakennuksessa on 107 huonetta ja Rantaresidenssissä on 43. Standard-luokan kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on tv, puhelin, internet-yhteys, ilmastointi ( merenpuoleiset huoneet ) sekä kylpyhuone, jossa on lattialämmitys, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Osassa huoneista on parveke. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia ja ne ovat savuttomia. Tilauksesta standard superior huoneita, perhehuoneita, de lux-huoneita ja sviittejä sekä inva-huone.

Kylpyläsiivessä on vesi- ja saunakeskus sekä kauneus- ja spahoitola. Isolla sauna- ja allas-osastolla on 6 erilaista saunaa ( höyry-, löyly, kivi- ja suolasaunat, sanarium-leposauna sekä puulämmitteinen sauna ), 20m uima-allas, vastavirta-, pore- ja hieronta-altaat sekä erillinen lastenallas ja ulkoallas. Kauneussalongissa on saatavilla monipuolisesti erilaisia spa- ja kauneushoitoja. Lisäksi on kampaaja ja kuntoiluhuone. Sauna- ja allasosasto on avoinna päivittäin klo 7-22, kauneuskeskus 09:00-20:00.

Tulostettava esite hintatietoineen

Kylpyläpakettiin sisältyy 4 hierontaa, 3 vesihoitoa ja 5 valinnaista hoitoa:

 • Vesihoitoja ovat: merivesisuihku-hieronta, yrttipore- ja erilaiset hoitokylvyt ja  Chargot suihku.
 • Valinnaisia hoitoja ovat: Parafiini-osokeriitti hoito, parafiini hansikkaat tai -sukat, valohoito, sähköhoito, ultraäänihoito, magneettihoito, inhalaatio sekä korvakynttilät ja suolahuone.

Kauneushoitoja voit katsoa: http://www.laulasmaa.ee/fi/spa-ja-kauneuskeskus/ ja
kylpyläpakettiin sisältyvät hoidot sekä mahdolliset lisähoidot voi varata ennakkoon osoitteesta spaadmin@laulasmaa.ee tai puh. +372 687 0877

Matkan hinta on 455eur/hlö ja siihen sisältyy:

 • bussikuljetukset Vantaa/Helsinki – Laulasmaa ja Laulasmaa – Vantaa-Helsinki
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus kahden hengen standard-huoneessa ( kylpytakki huoneessa ),
 • puolihoitoruokailut; aamiainen ja päivällinen
 • 12 kylpylähoitoa: 4 hierontaa, 3 vesihoitoa ja 5 valinnaista hoitoa
 • aamuvoimistelu ma-pe klo 07:40
 • sauna- ja uima-allasosaston käyttö
 • sisäänpääsy tanssi-iltaan
 • Astor oy Matkapalvelun kuljettajan palvelut matkapäivinä

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone 175eur, nais-/miespaikat mahdollisia
 • buffet-ruokailu laivalla menomatkalla 26eur/hlö
 • lounas laivalla paluumatkalla 22eur/hlö
 • b-luokan hytti menomatkalla alk. 36eur ja paluumatkalla 25eur

Laivamatkat: Helsinki – Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS // Tallinna – Helsinki 12:00-14:30 Eckerö Line Finlandia. Bussimatka Tallinnasta Laulasmaalle noin 45min.

Varaa oma matkasi: sähköpostilla matka@astor.fi tai puhelimitse 09 872 6465

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.