Matkakalenteri

05.07.-07.07.2019 pe-su

15.07.-16.07.2019 ma-ti

14.08.-15.08.2019 ke-to

14.09.-21.09.2019 la-la

15.09.-21.09.2019 su-la

20.10.-26.10.2019 su-la

KYLPYLÄLOMA - Laulasmaa Spa

28.04.-04.05.2019 su-la

525eur/hlö

Huhtikuinen kylpylämatka vie Laulasmaa Spa´han sekä tutustumaan uuteen Arvo Pärt keskukseen ja Vanamoisan kevätmarkkinoille.

Laulasmaan kylpylässö rauhallinen ympäristö, rentouttavat spa-hoidot ja maittavat ateriat sekä ystävällinen henkilökunta irrottavat arjesta ja auttavat lataamaan akut arkeen. Sunnuntain menomatkalla käydään tutustumassa uuteen Arvo Pärt keskukseen ja lauantaina takaisin tullessa vieraillaan Vanamoisan kevätmarkkinoilla.

Kylpylämatkamme ovat lähes "ovelta-ovelle" matkoja - bussi on mukana koko matkan ajan ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkoillakin. Kuljettajamme on koko viikon kanssanne ja huolehtii lomanne sujumisesta.

Laulasmaa sijaitsee noin 35km Tallinnasta länteen mäntymetsäisellä kannaksella – pääovelta on parisataa metriä hienohiekkaiselle rannalle. Luonto on kaunis ja tarjoaa hyvät ulkoilumah-dollisuudet. Hotellilla on iso, hyvin hoidettu piha-alue ja lähimarketiin on puolisen kilometriä.

Laulasmaa Spa on hyvätasoinen ja monipuolinen kylpylä. Päätalossa on vastaanotto, suurin osa huoneista, vesi- ja saunakeskus, kauneus- ja spakeskus, korkeatasoinen a´la carte ravintola Wicca ja viihtyisä buffet-ravintola Verde, jotka uusittiin kesällä 2016 sekä aulabaari ja pieni kauppa. Hotellissa on myös monipuoliset kokouspalvelut.

Päärakennuksessa on 107 huonetta ja Rantaresidenssissä on 43. Standard-luokan huoneissa on laminaattilattia, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, tv, puhelin, internet-yhteys, ilmastointi ( merenpuoleiset huoneet ) sekä kylpyhuone, jossa on lattialämmitys, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Osassa huoneista on parveke. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Tilauksesta inva-hone ja lisämaksusta myös standard superior-, perhe- ja de lux-huoneita sekä sviittejä.

Kylpyläsiivessä on vesi- ja saunakeskus sekä kauneus- ja spahoitola. Isolla sauna- ja allas-osastolla on kuusi saunaa ( höyry-, löyly, kivi- ja suolasaunat, sanarium-leposauna sekä puulämmitteinen sauna ), 20m uima-allas, vastavirta-, pore- ja hieronta-altaat sekä lastenallas ja ulkoallas. Kauneushoitolassa on saatavilla monipuolisesti erilaisia spa- ja kauneushoitoja, sekä kampaaja ja kuntoiluhuone. Sauna- ja allasosasto on avoinna päivittäin klo 7-22, kauneuskeskus 09:00-20:00.

Arvo Pärt keskus Laulasmaalla avasi ovensa yleisölle lokakuussa 2018. Arvo Pärt on maailman esitetyin elossa oleva säveltäjä, mutta hänen matkansa kansainväliseen maineeseen alkoi Virossa. ja viime vuosina Pärt on palannut juurilleen vaalimaan kotimaansa musiikkiperinnettä. Uusi Arvo Pärt keskus on arkkitehtonisesti ainutlaatuinen rakennus ja se sulautuu kauniisti ympäröivään mäntymetsäiseen luontoon. Opastettu kierros johdattaa Pärtin musiikin maailmaan, sen syntyyn ja vaikutteisiin sekä tietenkin läpi uniikin rakennuksen huoneiden.

Vanamoisan markkinat kutsuvat lauantaina Saueen ennen paluuta Tallinnaan. Kevätmarkkinoiden kojuilta ei koskaan tiedä, mitä saattaa löytää; kukkia ja kasveja, virolaisia herkkuja ja käsitöitä.

Varaa oma matkasi soittamalla 09 872 6465 tai sähköpostilla: matka(a)astor.fi

Matkan hinta on 525eur/hlö ja siihen sisältyy:

 • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle tai Kirkkonummelta Kirkkonummelle. Helsingissä pysähdymme vähintään Kiasmalla
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus kahden hengen huoneessa ( kylpytakki huoneessa )
 • puolihoito; aamiainen ja päivällinen
 • 10 kylpylähoitoa (3 x 20 min hieronta; 2 x vesivoimistelu, 5 x valinnainen hoito )
 • sauna- ja uima-allasosaston vapaa käyttö
 • sunnuntaina opastettu tutustuminen Arvo Pärt keskukseen sekä lauantaina vierailu Vanamoisan markkinoilla
 • ostosretki lähikaupunki Keilaan
 • kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone 165eur
 • huone meren puolella 110eur/huone ( 55eur/hlö )
 • hytit ja ruokailut laivamatkoilla

Valinnaisten hoitojen valikoima: manuaalinen vedenalainen merivesisuihkuhieronta, yrttiporekylpy, meren kristallien kylpy, appelsiini kylpy, ruusuöljykylpy, parafiini-osokeriitti hoito, parafiini hansikkaat tai -sukat, valo-, sähkö-, ultraääni- tai magneettihoito, inhalaatio, korvakynttilät tai suolahoito.

Laivamatkat: Helsinki – Tallinna 10:30-13:00 ja Tallinna – Helsinki 17:00-19:30 Viking XPRS  

Maksu- ja peruutusehdot kylpylämatkoilla:

Matkan maksu: ennakkomaksu 100eur/hlö viikon kuluessa varauksesta ja loppumaksu kuukautta ennen matkaa. Mikäli matka varataan alle kuukausi ennen matkaa, koko matkan hinta maksetaan heti.

Mahdollisessa peruutustapauksessa kuluja peritään yleisten matkapakettiehdojen mukaisesti seuraavasti:

 • toimistokulut 40eur/varaus, jos matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • ennakkomaksu 100eur/hlö, jos matka peruutetaan 45-21 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 50% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 21-7 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 75% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan 7-3 vuorokautta ennen matkan alkamista
 • 95% matkan hinnasta, jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Peruutuskulut ovat samat peruutuksen syystä riippumatta, joten suosittelemme tarkistamaan oman matkustajavakuutuksen voimassa olon ja kattavuuden hyvissä ajoin ennen matkaa.

Tämä on matkapaketti, josta Astor oy Matkapalvelu on asettanut vakuuden Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon ( www.kkv.fi ) ja matkalla noutatetaan 01.07.2018 voimaan tulleita matkapakettiehtoja.