Matkakalenteri

21.10.-27.10.2018 su-la

26.10.-17.11.2018, 22vrk

16.11.-21.11.2018 pe-ke

20.12.-27.12.2018 to-to

VALKEAKOSKI - kesäteatteriretki

11.08.2018 la

110eur/hlö

Kesäteatteriretkemme suuntaa tällä kertaa Valkeakosken Apianniemeen, jossa raikaa huippusuositun Jari Sillanpään musiikki.

Rakkaudella merkitty -musikaali vie musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä viihdemaailman kruunatunkin kuninkaallisen elämäntarinaan. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella rakennettu musikaali on Heikki Paavilaisen käsialaa: Jari on musikaalinsa ansainnut ja saa nyt huipputiimin sitä toteuttamaan.

Matkalla Valkeakoskelle vieraillaan Rönnvikin viinitilalla ja esityksen jälkeen nautitaan lounas Ilolan maatilalla. Tervetuloa mukaan!

Retkiohjelma:

09:00 alkaen lähdöt Vantaalta kohti Hämeenlinnan kupeessa sijaitsevaa Pälkänettä ja Rönnvikin Viinitilaa, jonka vierailulla retkipäivämme pääsee alkuun.

Rönnvik on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tilaesittelyllä luomme katsauksen tilan viinintuotantoon, tuotteisiin ja historiaan. Kuulemme myös tilan nykypäivästä sekä tulevaisuudensuunnitelmista. Marjanviljelyn lisäksi tutustumme tilan broilerituotantoon ja muuhun maatalouteen. Käymme alkoholinvalmistustiloissa ja mitä olisi viinitilavisiitti ilman tuotemaistiaista? Kierroksen päätteeksi istahdetaan kaffelle ja suolaiselle. Tilamyymälästä löytyy tuliaisostoksia varten kaikkia Rönnvikin viinejä sekä lähialueiden tuottajien antimia ja käsityöläisten taidonnäytteitä. Tilalla sijaitsee myös Berit Sohlberg-Kukon leipomo ja myymälän hyllyiltä löytyvät Beritin saaristolaisleivät ja Kyllön Korput.

Rönnvikistä matka jatkuu edelleen Valkeakosken Apianniemeen, jossa soittimia jo viritelläänkin päivän esityksiä varten.

14:00 Rakkaudella merkitty -musikaali Jari Sillanpään elämästä

Musikaalin tarinassa seurataan Ruotsissa syntyvää suomenkielistä poikaa ja kuljetaan läpi teinivuosien kipupisteiden huoltoaseman työstä Tukholman yölliseen discojen maailmaan. Salmarin siivittämän ruotsinlaivan kautta tangoprinssiksi, jota kukaan ei tunne, kunnes unelmat toteutuvat 1995 tangokuninkuuden myötä. Suurimpien estradien, stadioneiden, festivaalien, konserttikiertueiden ja tv-ohjelmien aikana Jarin rinnalla ovat matkaa kulkeneet tärkeät ja vahvat naiset. Nämä raudankovat ammattilaiset ovat luotsanneet Jaria tunteiden myrskyjen ja tyynien suvantojen matkalla. Matkalla, joka jatkuu edelleen…

Rooleissa mm. Martti Manninen, Jari Ahola, Olli Herman, Harri Penttilä, Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Tanssijat: Jani Rasimus, Kia Lehmuskoski ja Niina Rajaniemi ja orkesterissa mm.: Kapellimestari, Ali Ahmaniemi sekä Jimi Hautamäki ja Sampsa Rättäri.

Apianniemen kesäteatterissa on kaikkiaan 850 paikkaa ja katsomo on katettu. Esityksen arvioitu kesto on 2 tuntia 15 minuutia.

Musiikin vielä soidessa mielissä suunnataan esityksen jälkeen vartin matkan päähän Ilolan Matkailumaatilalle myöhäiselle lounaalle. Lähiruuasta koostuvan maukkaan buffet-pöydän äärestä, vatsa täynnä, voi vielä siirtyä katsastamaan maatilapuodin tarjonnan.

Takaisin kotikulmilla ollaan klo 20:00 aikoihin.

Varaa oma matkasi soittamalla 09 872 6465 tai sähköpostilla matka@astor.fi

Retken hinta on 110eur/hlö ja siihen sisältyy:

  • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle
  • Rönnvikin viinitilan esittely, maistiaiset sekä kahvit kera suolaisen piirakan
  • Valkeakosken kesäteatterin lippu ( riveillä 4-9, katsomon vasen puoli )
  • Ilolan maatilan buffet-ruokailu
  • kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Oman ryhmän kanssa Valkeakoskelle? Rakkaudella merkitty -musikaalin esitykset 14.06. – 11.08. – kysy tarjousta retkestä Suomen suvessa!