Koulutusmatkat - vanhustyö

Ryhmille:

Haluaisitko apua koulutus-, tyhy- tai lomamatkan suunnitteluun ja toteutukseen? Vanhustyön koulutusmatkoilla puhutaan alan ajankohtaisista asioista ja tehdään vierailuita teeman mukaisiin paikallisiin kohteisiin.

Teemme yhteistyössä Globexin kanssa koulutusmatkoja varhaiskasvatuksen ja vanhustyöntiimoilta eri kokoisille ryhmille ja eri kohteisiin tilauksesta. Autamme mielellämme koulutusohjelman tekemisessä ja yhdessä kumppanimme ja omien agenttiemme avulla teemme matkajärjestelyt toiveidenne mukaisesti. Halutessanne tuotamme myös matkanjohtajan palvelut.

Mikäli oma työyhteisösi, aluejärjestösi tai paikallinen yhdistyksesi on suunnittelemassa matkaa, ota meihin yhteys ja pyydä tarjous. Uskomme, että yllätyt myönteisesti.

Yhteistyössä koulutusmatkoilla:

Koulutusmatkat tehdään yhteistyössä Globex Oy:n kanssa, joka on suomalainen pitkän linjan messu- ja koulutustilaisuusjärjestäjä. Globexin muuhun tarjontaan voit tutustua osoitteessa: www.globex.fi. Koulutusmatkakysymyksiin Globexilla vastaa mielellään Pekka Kokko, puh. 040 500 4645.