Matkavakuutus antaa turvaa

Vaikka harvoin matkoilla mitään sattuu on matkavakuutus aina hyvä olla olemassa. Vahingon sattuessa on asioiden hoitaminen ja omasta itsestä huolehtiminen tärkeintä ja ajateltavaa riittää ilman raha-asioiden miettimistä.

Vakuutuksen voimassa olo alkaa heti kun matkavakuutus on maksettu ja se kannattaa ottaa heti matkan varauksen jälkeen, sillä se kattaa myös ennen matkaa sairaustapauksen vuoksi matkan peruutuksesta aiheutuneet toimistokulut ja esim. matkalla lentokentälle tapahtuneet tapaturmat; matka alkaa heti kotioven sulkeuduttua. Mikäli matka peruuntuu ( ja vakuutuksesta ei haeta korvausta ) tai siirtyy, voidaan myös vakuutus peruuttaa tai tarvittaessa muuttaa sen alkamispäivää.

Vakuutus myönnetään henkilölle, joka asuu vakinaisesti Suomessa. Vakuutuksen ottajan on oltava alle 86-vuotias ja hänellä on oltava KELA-kortti. Matkustajavakuutuksessa ovat vakuutettuna myös mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

SuperEuro -matkustajavakuutuksen tuoteselosteen voi ladata tästä.

SuperEuro -matkan peruutusmisvakuutuksen tuoteselosteen voi ladata tästä.

Matkustaja- ja matkatavaravakuutukset saat myös Astor oy Matkapalvelun kautta - joko matkavarauksen yhteydessä tai sen jälkeen.