Ryhmille: Pühajärve Spa

Ryhmille tilauksesta

Pühajärve Spa hotelli sijaitsee eteläisessä Virossa reilun kahdensadan kilometrin päässä Tallinnasta. Lähin kaupunki on talviurheilupaikoistaan kuuluisa Otepää, jonne on parin kilometrin kävelymatka ja Tarttoonkin ajaa vajaassa tunnissa. Kylpylähotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan järven rannalla ja osista huoneista onkin järvinäköala.

Ajoaika Tallinnasta kylpylälle on noin 3 tuntia.

Pühajärven kylpylähotelli on kunnostettu kartanoon. Sen historia ulottuu aina 1300-luvulle saakka, jolloin ritarit Hermann ja Otto von Uexküll omistivat Wollust-nimellä tunnetun kartanon. Nimi Pühajärve tulee 1800-luvulta, jolloin kreivitär von Stackelbergin toivomuksesta se nimettiin Heiligenseeksi. 1920-luvulla kartano muutettiin lomakodiksi, ja se oli suosittu lomaviettopaikka virolaisen älymystön piireissä. Nykyisen muotonsa kartano sai 1940-luvulla, josta saakka se on ollut pieniä taukoja lukuun ottamatta toiminnassa ja palvelee nyt 2000-luvulle päivitettynä kylpylä- ja lomanviettopaikkana.

Kylpylähotelli koostuu vanhasta kartanorakennuksesta, jossa on vastaanottotilat ja ravintolat sekä kahdesta siihen liitetystä uudisrakennuksesta, joissa on huoneet, hoitotilat ja uima-allasosasto. Kahdessa uudisrakennuksessa on hissi. Hotellilla on ravintola, jossa tarjoillaan kylpylämatkoihin sisältyvät ateriat seisovasta pöydästä ja kesäaikaan sen yhteydessä on terassi. Aulassa on viihtyisä baari, jossa myynnissä myös elintarvikkeita. Kodikkaassa pubissa voi nauttia takkatulesta ja avoimen grilli-keittiön tarjonnasta ja heittää tikkaa, pelata biljardia tai seurata suurelta näytöltä esim. urheilu-lähetyksiä. Viikonloppuisin on usein elävää musiikkia tahdittamassa tansseja.

Tarjolla on tekemistä myös aktiivi-lomailijalle; hotellissa on neliratainen keilahalli ja vuokrattavana erilaisia urheiluvälineitä. Uima-allasosastolla on 25m uima-allas, jossa on hierovat suihkut, kaksi lastenallasta, poreallas, suomalainen sauna ja höyrysauna. Kylpylässä on myös kauneushoitola, kampaaja-parturi ja hammaslääkäri.

Pühajärvellä on erikoistuttu hoitamaan kroonisia nivel-, lihas- ja ääreishermoston sairauksia sekä stressiä. Aerobic-salissa järjestetään lääkintä- ja ryhmävoimistelua. Kuntosalin yhteydessä on holvikellari, jossa on infrapunasauna, hierontasänky- ja tuoli sekä solarium. Perinteisten hierontojen lisäksi on saatavilla kiinalaista-, laavakivi- ja aromahierontaa. Lisätietoja kylpylän nettisivuilta: www.pyhajarve.com

Kylpyläviikon aikana tehdään ostosretki Tarttoon ja lisämaksullinen iltapäiväretki Otepäähän ja Sangasten kartanoon.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: Osahieronta (20 min), aaltohieronta (Hydro Jet), hierontatuoli, ultraäänihoito, inhalaatio, jalkakylpy suolalla tai kasviuutteilla, hierontakylpy, lämmin savihaude, paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille tai jaloille, kylmä parafiinikääre, suolahuone, kuntovoimistelu ryhmässä, vesivoimistelu, solarium, infrapunasauna, kävelysauvat.

Pyydä tarjous ryhmällesi!

Tavallisesti hintamme sisältävät:

  • bussikuljetukset alkaen pääkaupunkiseudulta
  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • majoitus kahden hengen huoneessa (kylpytakki huoneessa)
  • puolihoitoruokailut (aamiainen ja päivällinen)
  • lääkärin konsultaatio ja 12 kylpylähoitoa
  • sauna- ja uima-allasosaston sekä kuntosalin käyttö
  • ostosretki Tarttoon
  • Astor Oy Matkapalvelun kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huone täysihoito ( 6 lounasta ) ruokailut ja hytit laivalla

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.