Ryhmille: Haapsalu Laine

Kysy tarjousta ryhmällesi!

Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki Viron länsirannikolla, noin sadan kilometrin päässä Tallinnasta. Kaupungissa on vanhan kylpyläajan tunnelmaa – kaunis ranta-promenaadi ja aivan valloittavia pieniä taloja kapeiden katujen varrella.

Kylpylähotelli Laine sijaitsee rauhallisella alueella alle kilometrin päässä keskustasta kauniin merensisälahden rannalla. Lahden ympäri kulkee hyvä kävelytie ja keskustaankin voi kulkea viime vuosina kunnostettua rantapromenaadia pitkin.

 

Kylpylä koostuu kahdesta lasikäytävän yhdistävästä talosta (käytävällä portaita). Ensimmäisessä, nelikerroksisessa talossa ovat vastaanotto, hoitotilat sekä standard-luokan huoneet. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä, jolle on vastaanotosta jyrkähkö liuska, etuovelle on pari rappua. Toisesta, kaksi kerroksisesta talosta löytyy ravintola, kahvila/baari, uima-allas ja saunaosasto, kokoustilat sekä superior-luokan huoneet.

Kylpylä on rakennettu 1986 ja sitä on uudistettu säännöllisesti. 2008 tehtiin hoito-tiloissa täysremontti ja 2010 alkaen on remontoitu standard-luokan huoneita, 2012 avattiin uudistettu saunaosasto, jossa on löylysauna, aromaattinen höyrysauna, infrapunasauna, 20 x 5m uima-allas, poreallas sekä lepoalue kauniilla merinäköalalla.

Huoneita on 98 ja niissä on ranskalainen parveke (ei yhden hengen huoneissa), puhelin ja tv sekä kylpyhuone, jossa wc ja suihku, neljässä huoneessa amme. Osassa huoneista merinäköala. Superior-luokan huoneissa on lisäksi ilmastointi, kylpytakit ja hiustenkuivaaja sekä merinäköala. Uusituissa huoneissa on laminaattilattia ja niiden ilme on nykyaikainen ja raikas.

Ravintolassa on usein iltaohjelmaa; tanssiorkesteri tai kansantanssiryhmiä. Hotellissa on pieni myymälä sekä parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Vastaanotossa voi vuokrata sesongin mukaan polkupyöriä, kävelysauvoja ja aurinkotuoleja.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: klassinen hieronta 25 min, Haapsalun mutahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta, sähköhoito, parafiinihoito, inhalaatio, suolahoito, Hydro Jet hierova vesivuode, musiikkihoito, valohoito, jalkojen pyörrekylpy, Charcot-suihku, venytyshoito ja lääkintävoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.

Pyydä tarjous ryhmällesi!

Tavallisesti hintaan sisältyy:

  • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle / Helsingistä Helsinkiin TAI Tallinna - kylpylä - Tallinna
  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa (kylpytakki: vuokra 5eur)
  • täysihoitoruokailut alkaen illallisesta ja päättyen aamiaiseen
  • lääkärintarkastus ja 12-18 (su-su) tai 10-15 (to-to) kylpylähoitoa
  • aamusauna ja -uinti, aamuvoimistelu, kuntosalin käyttö
  • sauna- ja uima-allasosaston käyttö klo 13:00-22:00
  • Astor Oy Matkapalvelun kuljettajan/matkanjohtajan palvelut

Ajoaika Tallinnasta Haapsaluun on puolisentoista tuntia.

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Matka on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.