Ryhmille: Pärnu - Tervise Paradiis

Ryhmille tilauksesta

Pärnu ei useimmille suomalaisille enää esittelyjä kaipaa; Viron suosituimpana kylpyläkaupunkina sen kävelykatu Rüütlin kaupat ja kahvilat ovat tulleet jo monelle tutuksi. Mukavinta Pärnussa on liikkua kävellen, kaikki on lähellä ja puistokadut villoineen sekä rantapromenadi houkuttelevatkin päiväreippailulle.

Tervise Paradiis on tasokas, 4-tähden kylpylähotellikokonaisuus vaativaankin makuun. Hotellin monipuolisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien ansiosta tekemistä riittää niin suuremmille kuin pienemmillekin vieraille. Hotelli sijaitsee ranta-alueella n. 1,5km päässä keskustasta ja sen edessä avautuu kaupungin kuulu hiekkaranta.

 

2004 valmistuneessa 8-kerroksisessa hotellissa on kolme ravintolaa: toisessa kerroksessa olevat buffet-ravintola, jossa kylpyläpaketteihin sisältyvät ateriat tarjoillaan, sekä a´la carte ja ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Neptun Grill. Lisäksi on kaksi baaria – 2 kerroksen Aqua Bar sekä 8 kerroksen Romantic Bar. Hotellissa on pieni kauppa, kauneushoitola, keilarata sekä lasten leikkihuone.

Huoneita on kaikkiaan 122, joista 6 on väliovella yhdistettävissä olevaa perhehuonetta, 10 saunallista sviittiä sekä 4 huonetta liikuntaesteisille. Kahden hengen huoneissa on erilliset vuoteet, laminaattilattia, parveke, tv, puhelin, tallelokero, maksullinen minibaari sekä kylpyhuoneessa suihku, wc, hiustenkuivaaja ja kylpytakit.Uudet superior-huoneet sijaitsevat 7-8 kerroksessa ja niissä on lisäksi ilmaistointi, kahvi/tee-keittovälineet ja pullovesi. Kaikki huoneet ovat allergiahuoneita ja savuttomia.

Vieraiden käytössä on uima-allas ( 25m, 4 rataa ), kuntosali sekä aerobicsali. Tervise Paradiisin yhteydessä on Viron suurin vesipuisto, johon mahtuu kerrallaan jopa 700 asiakasta. Kaksikerroksisessa vesipuistossa on erilaisia uima- ja porealtaita, saunoja sekä ympärivuoden avoinna oleva lämmitetty ulkouima-allas.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: hieronta 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, maavahakääre, Charcot-suihku, skotlantilainen suihku tai viuhkasuihku, pyörrekylpy käsille tai jaloille, suolakammio, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu, henkilö-kohtainen lääkintävoimistelu tai ohjattu sauvakävely Pärnun rantapuistoissa.

Pyydä tarjous ryhmällesi!

Tavallisesti hintoihimme sisältyy

  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • bussikuljetus Tallinna - kylpylä - Talilnna
  • majoitus kahden hengen huoneessa (kylpytakki ja -tossut huoneessa)
  • puolihoitoruokailut (aamiainen ja päivällinen)
  • lääkärinkonsultaatio ja 3 kylpylähoitoa päivässä
  • aamuvoimistelu
  • uima-allasosaston ja saunan klo 06:30-15:00 ja kuntosalin käyttö
  • Viron suurimman vesipuiston käyttö

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS ja Tallinna - Helsinki 12:00-14:00 Eckerö Line Finlandia. Ajoaika Tallinnasta Pärnuun on parisen tuntia.

Oma bussi mukaan?

Lisää matkustusmukavuutta saa, kun ottaa kylpylämatkalle bussin mukaan jo kotikulmilta alkaen. Tällöin matkatavarat kulkevat bussissa myös laivamatkoilla ja perillä voi tehdä erilaisia retkiä lähiympäristöön. Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.