Ryhmille: Koillis-Viro - Toila Spa

Ryhmille tilauksesta ympäri vuoden!

Toila sijaitsee Koillis-Virossa, parin tunnin matkan päässä Tallinnasta. Jo 1800-luvulla se oli virolaisten ja venäläisten kulttuurivaikuttajien lomapaikka ja nykyään matkailijoita palvelee monipuolinen Toila Spa, jossa viihtyvät aikuiset ja lapset.

Yleensä Toilan kylpylämatkoilla on bussi mukana koko matkan ajan ja kylpyläviikon aikana tehdään ostosretki lähikaupunki Jõhviin sekä iltapäiväretki rajakaupunki Narvaan. Koillis-Virossa on paljon nähtävää ja vaikka aika kylpylässä sujuukin siivillä, on mukava käydä välillä katselemassa ympäristöäkin.

Toila Spa on 9-kerroksinen, 1989 rakennettu ja 2000-luvulla kokonaan uudistettu kylpylähotelli. Vastaanotto sijaitsee toisessa kerroksessa ja sisääntulossa on portaat, kaikkiin hoito- ja asuinkerroksiin pääsee kuitenkin hissillä.

Sisääntulokerroksessa on valoisa buffet-ravintola Mare Margarita, pieni kauppa, aulabaari, kaksi biljardipöytää, aromarentoutushuone, kuntosali sekä sisäänpääsyt uima-altaalle ja Termid-osastolle. Lapsille on ihan oma leikkimaailma, jossa tekemistä ja touhua riittää pitkäksi aikaa.

Hotellin ravintola Mio Mare on ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on portaat. Ravintolassa on ajoittain iltaisin ohjelmaa ja perjantaisin varietee-esitys (maksullinen). Kesäaikaan ravintolassa on myös terassi. Ulkona on kaksi palloilukenttää, minigolf ja tenniskenttä sekä polkupyöriä ja kävelysauvoja vuokrattavana. Ulkoilumahdollisuudet kylpylän ympäristössö ovat hyvät.

Hotellissa on kaikkiaan 143 yhden, kahden ja kolmen hengen huonetta, joissa on erilliset vuoteet tai parivuode, kokolattiamatto ja tv sekä kylpyhuoneessa kylpytakki, suihku/amme ja wc. Myös perhehuoneita sekä sviittejä on saatavilla. Allergia- ja invahuone tilauksesta. Kaikki huoneet on uusittu viime vuosina ja ne ovat savuttomia. Tallelokeron voi vuokrata vastaanotossa.

Hoito-osasto on Toilassa todella laaja ja saatavilla on paljon erilaisia terveyshoitoja ja –tutkimuksia, kylpyjä, hierontoja ja ohjattua liikuntaa. Hoitoihin voit tutustua: www.toilaspa.ee/fi/p/hinnasto

Uima-allas osastolla on iso 25m uima-allas sekä suihkut ja sauna. Aamuisin ja iltapäivisin allas on vapaasti käytettävissä, aamupäivisin siellä on vesivoimistelut.

Termid-osasto on kuin esikuvansa roomalaiset kylpylät – siellä on 6 erilaista saunaa; suola-, infrapuna-, höyry-, suomalainen löyly- ja aromasauna sekä kattoterassin hirsimökissä löylysauna. Isossa uima-altaassa on hierovia suihkuja, vesiputouksia sekä virtauksia, osa altaasta on erotettu lapsille. Lisäksi on kaksi poreallasta ja jalkakylpyaltaat sekä rentoutumisalue merinäköalalla. Termidissa on pieni baari sekä käynti uima-altaan puolelle. Termidin käyttö sisältyy kylpylämatkalla matkan hintaan.

Wellness Orchidee –osasto on puolestaan suunniteltu rentoutumiseen. Osastolle on ikäraja 18-vuotta ja kertakävijämäärää on rajoitettu, vierailuaika kannattaakin siis varata ennakkoon. Orchideessa on aromi-, hunaja-, löyly ja höyrysauna sekä japanilainen sauna, jossa laskeudutaan kaulaa myöden 40-asteiseen veteen. Uima-altaassa soi vedenalainen musiikki ja siellä on erilaisia hierovia suihkuja, lisäksi on erillinen karkaisuallas. Talvipuutarhan lepotuoleissa voi nauttia teetä tai kahvia sekä hedelmiä. Orchidee-osasto on lisämaksullinen.

Kauneushoitolassa on laaja valikoima erilaisia käsi- ja jalkahoitoja sekä kasvohoitoja ja lisäksi kylpylästä löytyy kampaamo- ja parturipalvelut.

Toilassa voi yhdistää myös työn ja huvin. Kylpylässä on erikokoisia tiloja kokouksia ja neuvotteluita varten 12-80 hengelle – kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja kylpylän nettisivuilta: www.toilaspa.ee

Kylpyläviikon hoitovalikoimaan sisältyy: osahieronta 20 min, yrtti-porekylpy, hiilihappokaasukylpy, kylpy käsille/jaloille, suola-porekylpy, istumasuihku, kiertosuihku, erilaiset sähkö- ja valohoidot, magneettihoito, ultraääni, inhalaatiot, kylmähoito (tarrat), parafango-, rapsi- tai mutalämpöhoito, suolakammio, vesivoimistelu, yksilöllinen voimistelu sekä voimistelu ryhmässä.

Astor Matkapalvelu järjestää Toila Spahan matkoja tilausesta niin yksittäisille matkustajille kuin ryhmillekin - kysy lisää!

Tavallisesti hintamme sisältävät:

  • bussikuljetukset tarpeen mukaan alkaen pääkaupunkiseudulta tai Tallinnasta
  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • täysihoito alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen
  • lääkärinkonsultaatio ja 2-3 kylpylähoitoa/päivä ma-la
  • uima-allas, Termid-osaston ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina
  • aromahuone
  • opastettu iltapäiväretki Narvaan
  • ostosretki Jõhviin  
  • Astor Oy Matkapalvelun kuljettajan/matkanjohtajan palvelut.

Laivamatkat:

Ryhmän toiveiden mukaisesti. Ajoaika Tallinnasta Toilaan on noin 2,5 tuntia ja kun oma bussi on mukana matkassa, voidaan matkalla tutustua mm. Lahemaan kartanoihin ja/tai Rakveren kaupunkiin.

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.