Ryhmille: Kuninkaallinen Tukholma

Kevään ryhmätarjoukset:

lauantai-keskiviikko lähdöt 40 matkustajaa 30 matkustajaa
01.01.-28.02.2017 90eur/hlö 100eur/hlö
01.03.-30.04.2017 110eur/hlö 120eur/hlö
01.05.-14.06.2017 120eur/hlö 130eur/hlö

Tukholma on aina trendikäs matkakohde! Nähtävää riittää moneen makuun ja moneen reissuun. Tällä kertaa Tukholmassa meitä inspiroi Kuninkaanlinnan Kuninkaallisia hääpukuja -näyttely, Prinssi Eugenin koti Waldemarsudde sekä Drottningholmin linna – loistavia kohteita ensi vuoden ryhmämatkalle.

Matkat taittuvat mukavasti Viking Linen risteilyllä Helsingistä ja yhteisen ohjelman lisäksi jää vapaatakin aikaa vaikkapa Gamla Stanin kaduilla kiertelemiseen. Bussi on tietenkin mukana koko matkan ajan ja kuljettaja huolehtii matkan sujumisesta.

Matkaohjelma:

päivä 1 – lähtö pääkaupunkiseudulta iltapäivästä sovittavaa bussireittiä pitkin Katajanokan terminaalille. Lähtöselvitys ja laivaan nousu.

17:30 – Viking Gabriella/Mariella lähtee Helsingistä. Mukavaa yhdessä oloa laivalla: Istahtakaa viinilasilliselle Wine Barissa tai olohuonemaisessa Living Roomissa ja nauttikaa maittava päivällinen jossain laivan ravintoloista. Tanssimaankin pääsee iltaravintolassa.

päivä 2 – kiireetön meriaamiainen katettuna 07:00 alkaen ( Ruotsin aikaa )

10:00 saapuminen Tukholmaan ja maihinnousu. Satamassa otetaan opas kyytiin ja lähdetään tutustumaan kaupunkiin. Kaupunkikierroksen aikana kuullaan historiasta, nähdään merkittävimpiä nähtävyyksiä sekä vieraillaan jossain kuninkaallista kohteista:

Kuninkaanlinna ja kuninkaalliset hääpuvut -näyttely: kuninkaanlinna on Euroopan suurimpia ja elävimpiä linnoja ja vierailleen se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tutustua Ruotsin taide- ja kulttuurihistoriaan. Linnassa on 12.03. saakka esillä hääpukuja, joita on käytetty viisissä kuninkaallisissa häissä. Mielenkiintoinen kierros odotettavissa!

Waldemarsudde on Prinssi Eugenin (1865-1947 ) koti, jonka hän testamenttasi Ruotsin kansalle ja määräsi ettei mitään saa muuttaa. Prinssi tunnettiin myös maisemamaalarina ja hän rakasti kukkia; niitä pitää olla aina tuoreena huoneissakin. Waldemarsudde toimii taidemuseona esitellen prinssin omia töitä sekä hänen taidekokoelmaansa.

Drottningholm on Bernadotten perheen eli Kaarle Kustaan ja Silvian koti. Suurin osa linnasta on avoinna vierailijoille ja myös tilukset ovat vaikuttavan elegantit ja hienostuneet; klassisen barokkipuutarhan ympärillä on laajoja niittyjä ja nurmikenttiä tammipuineen. Oivallinen vierailupaikka kevääseen!

16:00 ollaan viimeistään takaisin Viking Linen terminaalilla, josta Viking Mariella/Gabriella lähtee kohti Helsinkiä klo 16:30.

päivä 3 – meriaamiainen katettuna 08:00 alkaen ( Suomen aikaa ) ja saapuminen Helsinkiin klo 10:10. Maihinnousu ja paluu lähtöpaikoille.

Tukholma tarjoaa lukemattomia museiota, tapahtumia ja shoppailumahdollisuuksia - kysy myös muita ohjelmavaihtoehtoja!

Hinnat sisältävät:

  • bussikuljetukset alkaen pääkaupunkiseudulta koko matkan ajan
  • Helsinki – Tukholma – Helsinki -risteilyn b-luokan 2 hengen hytissä
  • meriaamiainen laivalla molempina aamuina
  • oppaan palvelut Tukholmassa ja valitun kohteen sisäänpääsymaksun
  • kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

  • majoitus a-luokan hytissä 10eur/hlö ( 20eur/hytti )
  • Buffet-illallinen 34eur/hlö 

Lähetä tarjouspyyntö!

Matkat ovat valmismatkoja, joiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu