Ryhmille: Laulasmaa Spa

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Laulasmaa sijaitsee noin 35km Tallinnasta länteen mäntymetsäisellä kannaksella – pääovelta on parisataa metriä hienohiekkaiselle, pitkälle rannalle. Ympäröivä luonto on kaunis ympäri vuoden ja tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet. Hotellilla on iso, hyvin hoidettu piha-alue ja lähimarketiin on vajaa puolisen kilometriä.

Laulasmaa Spa on hyvätasoinen ja monipuolinen kylpylä, jota uudistetaan jatkuvasti. Viimeimmäksi ohjelmassa oli 2. kerroksen ravintolatilojen uusiminen ja nyt vieraiden käytössä on valoisa ja raikas ravintolakokonaisuus.

Laulasmaa Span päärakennuksessa on vastaanotto, suurin osa huoneista, buffet- ja a´la carte ravintolat sekä aulabaari ja pieni kauppa sekä monipuolisesti kokoustiloja. Spa-siipi, jossa on vesi- ja saunakeskus sekä kauneus- ja spahoitotilat on yhdistetty päätaloon lasikäytävällä.

Päärakennuksessa on 107 huonetta ja Rantaresidenssissä on 43. Standard-luokan kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on tv, puhelin, internet-yhteys, ilmastointi ( merenpuoleiset huoneet ) sekä kylpyhuone, jossa on lattialämmitys, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Osassa huoneista on parveke. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia ja ne ovat savuttomia. Tilauksesta standard superior huoneita, perhehuoneita, de lux-huoneita ja sviittejä sekä inva-huone.

Kylpyläsiivessä on vesi- ja saunakeskus sekä kauneus- ja spahoitola. Isolla sauna- ja allas-osastolla on 6 erilaista saunaa ( höyry-, löyly, kivi- ja suolasaunat, sanarium-leposauna sekä puulämmitteinen sauna ), 20m uima-allas, vastavirta-, pore- ja hieronta-altaat sekä erillinen lastenallas ja ulkoallas. Kauneussalongissa on saatavilla monipuolisesti erilaisia spa- ja kauneushoitoja. Lisäksi on kampaaja ja kuntoiluhuone. Sauna- ja allasosasto on avoinna päivittäin klo 09:00-22:00, kauneuskeskus 09:00-20:00.

Valinnaisten hoitojen valikoima: manuaalinen vedenalainen merivesisuihku-hieronta, porekylpy 20min ( yrtti-, meren kristallit-, appelsiini, tai ruusuöljykylpy ), Chargot suihku, Parafiini-osokeriitti hoito, parafiini hansikkaat, parafiinisukat, suolahoito, valohoito, sähköhoito, ultraäänihoito, magneettihoito, inhalaatio tai korvakynttilät

Kauneushoitoja voit katsoa: http://www.laulasmaa.ee/fi/spa-ja-kauneuskeskus/ ja kylpyläpakettiin sisältyvät hoidot sekä mahdolliset lisähoidot voi varata ennakkoon osoitteesta spaadmin@laulasmaa.ee tai puh. +372 687 0877.

Virkistyslomaan 4 vrk sisältyy:

 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • bussikuljetus Tallinna - Laulasmaa ja Laulasmaa - Tallinna
 • majoitus kahden hengen standard-huoneessa ( kylpytakki huoneessa ),
 • puolihoitoruokailut; aamiainen ja päivällinen
 • sairaanhoitajan tuloneuvonta; verenpaineenmittaus ja hoitosuositukset
 • 6 kylpylähoitoa, joista 2 x 20min hieronta, 2 x vesivoimistelu ja 2 x valinnainen hoito
 • aamuvoimistelu ma-to
 • sauna- ja uima-allasosaston käyttö

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone
 • merenpuoleinen huone ( ilmastointi ja parveke )
 • Superior-huone

Laivamatkat: Helsinki – Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS // Tallinna – Helsinki 12:00-14:30 Eckerö Line Finlandia. Bussimatka Tallinnasta Laulasmaalle noin 45min.

Oma bussi mukaan?

Lisää matkustusmukavuutta saa, kun ottaa kylpylämatkalle bussin mukaan jo kotikulmilta alkaen. Tällöin matkatavarat kulkevat bussissa myös laivamatkoilla ja perillä voi tehdä erilaisia retkiä lähiympäristöön. Kysy lisää!

Matkat ovat valmismatkoja, joiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.