Ryhmille: Narva-Joesuu - Meresuu Spa

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Narva-Joesuun kylpylämatkoilla on bussi mukana koko matkan ajan. Näin matkatavarat kulkevat mukavasti laivamatkoillakin ja paikan päällä päästään tutustumaan rajakaupunki Narvaan ja Koillis-Viron nähtävyyksiin laajemminkin

Narva-Joesuu sijaitsee parisataa kilometriä Tallinnasta itään Venäjän rajan tuntumassa, paikassa, jossa Narva-joki laskee Suomenlahteen. Kaupunki on yksi Viron vanhimmista lomakohteista; kauniit maisemat ovat houkutelleen matkailijoita aina 1800-luvun loppupuolelta saakka. Merenrannan mäntymetsäinen hiekkakangasmaasto ja jopa 12km pitkä hiekkaranta tarjoavat hyvät puitteet ulkoiluun ja akkujen lataamiseen.

Vuonna 2008 avattu ja parhaaksi matkailukohteeksi valittu wellness-spa Meresuu sijaitsee kiven heiton päässä Viron pisimmältä hiekkarannalta. Narva-Joesuun pieneen keskustaan on vajaa 2km.

Tasokkas Meresuu Spa & Hotel on enemmänkin wellness-kylpylä, joka tarjoaa hoitoja ja rituaaleja vaativimmillekin vieraille. Hotellissa on buffet-ravintola Meloodia, jossa on tarjolla myös a´la carte annoksia, aulabaari sekä kokoustilat jopa 110 hengelle.

Hotellissa on 109 huonetta. Kahden hengen huoneissa on on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, TV, puhelin, ilmastointilaite, tallelokero ja internetyhteys ja kylpyhuoneessa wc, suihku/kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kylpytakki. Saatavilla on myös perhehuoneita sekä tilavampia double de lux -huoneita. Kaikki huoneet ovat savuttomia, alakerrassa on erillinen tupakointihuone.

Sauna- ja uima-allasosastolla on on seitsemän erilaista uima-allasta, viisi saunaa, porealtaat, vesi- ja ilmahieronta-altaat ja suihkut sekä kylpyläbaari ja kuntoiluhuone. Aurinkohuone tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia auringosta hiekalla ja sisätiloissa säästä riippumatta ja ihailla samalla panoraamanäkymää merelle.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: klassinen hieronta 30 min., hoitokylpy 20min, lämmittävät parafiinikäsineet, suolakammio 30 min, Medy Jet-vesihierontasänky, infrapunasauna, ryhmävoimistelu ja vesiaerobic.

Kylpylälomaan 7 vrk sisältyy:

 • bussikuljetukset pääkaupunkiseudulta alkaen koko matkan ajan
 • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
 • majoitus kahden hengen huoneessa ( kylpytakki ja -tossut huoneessa )
 • puolihoito ( aamiainen ja lounas )
 • yhteensä 12 kylpylähoitoa, joista enintään 4 hierontaa
 • Vesi- ja saunakeskuksen ja kuntosalin rajoittamaton käyttö
 • opastettu iltapäiväretki rajakaupunki Narvaan
 • opastettu iltapäiväretki, jolla nähdään mm. Kuremäen luostari, Sillamäen suljettuna ollut kaupunki sekä Sinimäen taistelupaikat.
 • Astor Matkapalvelun kuljettaja-matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone
 • double de lux

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 08:30-11:00 Eckerö Line Finlandia ja Tallinna - Helsinki 18:00-20:30 Viking XPRS. Ajoaika Tallinnasta Narva-Joesuuhun on noin kolme tuntia ja kun oma bussi on mukana matkassa, voidaan matkalla tutustua mm. Lahemaan kartanoihin ja/tai Rakveren kaupunkiin.

Matkat ovat valmismatkoja, joiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.