Ryhmille: Pärnu - Viiking Spa

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Pärnu ei useimmille suomalaisille enää esittelyjä kaipaa; Viron suosituimpana kylpyläkaupunkina sen kävelykatu Rüütlin kaupat ja kahvilat ovat tulleet jo monelle tutuksi. Mukavinta Pärnussa on liikkua kävellen ja puistokadut villoineen sekä rantapromenadi houkuttelevatkin päiväreippailulle.

Viiking kylpylä sijaitsee vallihautojen vieressä, lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Vuosien varrella kylpylää on laajennettu ja nykyään se koostuu neljästä rakennuksesta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa lasikäytävillä. Viimeisimpänä on valmistunut uusi sauna- ja uima-allaskeskus Viiking Saga.

A-talossa on ruokala-ravintola, baari, myymälä ja kauneushoitola sekä hammaslääkärin vastaanotto. B-talossa ovat hoito-osasto, apteekki ja optikkoliike. C-osassa on uima-/vesivoimisteluallas ja saunat. Hoitohuoneita on kaikissa talossa. Taloissa on hissit ja ruokasaliin mennessä voi tarvittaessa käyttää ns. pyörätuolihissiä. Kylpylä järjestää konsertteja ja tansseja.

Viiking Spasas on kaikkiaan huoneita 150 ja niissä on puu- tai laminaattilattia, puhelin, tv, jääkaappi sekä suihku ja wc. AB-talossa ovat standard-huoneet ( ex. economy-luokka ) ja CD-talossa sekä A-talon neljännessä kerroksessa tasokkaammat superior-huoneet ( ex. standard-luokka ).

Saunaosastolla on uima-allas (6 x 14m), poreallas, suomalainen sauna, suola- ja höyrysauna. Aamu-uinnilla suomalainen sauna on lämpimänä. Aukioloajat vaihtelevat eri päivinä.

Kesällä 2015 avattiin Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus, joka on kuin "viikinkien keidas” onkaloineen ja luolineen. Erikoisuutena on kattopuutarha ja iglusauna! Vesikeskuksessa on iso uima-allas vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, höyry-suolasauna, aromi-höyrysauna, suomalainen sauna, kostea suomalainen sauna, sanarium, japanilainen allas, poreallas, baari, lepotuolit ja katolla viikinkien kotasauna. Viiking Saaga on maksutta vieraiden käytössä su 10:00-22:00, ma-to 12:00-22:00, pe 12:00-17:00 ja la + pyhäpäivinä 10:00-17:00.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: osahieronta 20 min, vesihieronta, yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, osokeriiti-parafiinihoito, rypsihoito käsille, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä (jalat), rentoutushoito, valoterapia, lääkintävoimistelu ryhmässä, lääkintävoimistelu yksilöllinen, vesivoimistelu (ma – pe).

Kylpylälomaan 7 vrk sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinna - Viiking ja Viiking - Tallinna ryhmän omalla bussilla
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa ( AB-talo )
  • puolihoitoruokailut; aamiainen ja illallinen
  • lääkärinkonsultaatio ja 3 kylpylähoitoa arkisin, 2 lauantaisin, yhteensä 17 hoitoa
  • aamusauna ja -uinti vanhalla saunaosastolla, kuntosalin käyttö
  • Viiking Saagan vapaa käyttö yllä olevina aikoina

Lisämaksusta:

  • majotus superior-luokan huoneessa
  • täysihoito

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS ja Tallinna - Helsinki 12:00-14:00 Eckerö Line Finlandia. Ajoaika Tallinnasta Pärnuun on noin kaksi tuntia.

Oma bussi mukaan?

Lisää matkustusmukavuutta saa, kun ottaa kylpylämatkalle bussin mukaan jo kotikulmilta alkaen. Tällöin matkatavarat kulkevat bussissa myös laivamatkoilla ja perillä voi tehdä erilaisia retkiä lähiympäristöön. Kysy lisää!

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor Oy Matkapalvelu.