Ryhmille: Tallinn Viimsi Spa

Kysy tarjousta ryhmällesi:

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Viimsi Spa sijaitsee noin 10km Tallinnan keskustasta Viimsin niemellä, jossa kivinen rantamatalikko vuorottelee hiekkadyynien ja rantavallien kanssa, kun taas niemen kannas on metsää.

Kylpylän ympäristö on rauhallista, suurimmaksi osaksi pientaloaluetta, jonka kaduilla on mukava käydä päiväkävelyllä. Merenrannalle on kylpylältä matkaa noin kilometri ja matalalta rannalta pääsee kesäaikaan uimaankin. Kylpylää vastapäätä on pieni ostoskeskus, jossa on myös päivittäistavarakauppa ja Tallinnaan pääsee kätevästi paikallisbussilla.

Viimsi Spa on korkeatasoinen, moderni ja raikas kylpylä, jossa on laajasti palveluita; käytössä on nykyaikaisesti sisustettu hotelli ja hoito-osasto, täyden palvelun kauneuskeskus, lastenkeskus, jäähalli, urheilukeskus sekä hyvinvointi-spa ja saunakeskus.

Kylpylässä on ravintola, jossa on aamiais-, lounas- ja päivällisbuffet ja kesäaikaan terassi. Lisäksi on aulabaari, englantilainen pubi, Sushi-ravintola sekä lastenkeskuksessa kahvila.

Tasokkaasta kauneus- ja terveyskeskuksesta löytää jokainen monipuolisti apua terveys-ongelmien lieventämiseen ja miellyttävään rentoutumiseen. Kylpylähoitojen lisäksi saatavilla on kauneushoitoja, kampaamopalvelut ja hammaslääkärin vastaanotto. Urheiluklubilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja ja sieltä löytyy kuntosali. Spa- ja saunakeskuksesta on 25m uima-allas, lasten allas, porealtaita, lekotteluallas sekä ulkoallas (viileä vesi).  Yhdeksän saunaa ( höyrysauna, löylysaunat, ulkosauna, suolakivi-, puulämmitys- ja katajasauna ) sekä solarium ja spa-baari. Lisäksi on lisämaksullinen SPA18+ sauna- ja allasosasto täysi-ikäisille.

110 avaraa huonetta sijoittuu seitsemään kerrokseen ( 2 hissiä ), joista ylimmistä on kaunis näkymä Tallinnan lahdelle. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, puu/lami-naattilattia, minibaari, televisio, radio ja puhelin sekä kylpyhuoneessa suihku, wc, kylpytakki ja hiustenkuivaaja. Huoneet sopivat myös allergisille. Saatavilla on kolmen hengen huoneita sekä 8 perhehuonetta ( kaksi standard-huonetta väliovella ) ja 2 huonetta liikuntaesteisille. Lisäksi on 6 sviittiä ja 22 superior-huonetta. WiFi vastaanotossa ja kokoustiloissa.

Ympäristö: Kauniin luonnon lisäksi Viimsissä näkemisen arvoisia kohteita ovat Viimsin ulkomuseo ( n. 3km kylpylältä ), Rantakansan museo ( n. 2,5km ) ja 1400-luvulta peräisin olevassa kartanopuistossa toimiva Viron sotamuseo– kenraali Laidonerin museo ( n. 2km ). Tallinnan panoraamaa voi ihailla ulkomuseon pihalta sekä museon viereisestä, omintakeista arkkitehtuuria edustavasta Paat-ravintolasta.

Kylpyläpakettiin sisältyviä hoitoja ovat: klassinen hieronta 20min, venytysterapia, parafiini-osokeriittihoito, vedenalainen suihkuhieronta, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, paikallinen mutahoito, medyJet vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni-, sähko-, magneettihoidot, Inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, paikallinen kylmähoito ja ryhmätreenaukset: aerobic, vesivoimistelu, vesijuoksu, Fysiobalance, tasapainon treenaus, tuolivoimistelu.

Kylpylälomaan 7 vrk sisältyy:

 • laivamatkat Helsinki - Tallinna – Helsinki
 • bussikuljetus satama - Viimsi ja Viimsi - satama ryhmän omalla bussilla
 • majoitus kahden hengen huoneessa ( kylpytakki huoneessa ),
 • puolihoitoruokailut ( aamiainen ja päivällinen )
 • lääkärin konsultaatio ja 3 hoitoa/päivä ( yht. 10 hoitoa, joista max. 3 hierontaa + 5 ryhmäliikuntaa )
 • aamujumppa ja sauvakävely
 • spa- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö klo 09:30 – 22:00
 • uima-altaan ja kuntosalin rajoittamaton käyttö klo  07:00 – 22:00
 • UUTTA! Atlantis H2O vesipuiston käyttö su-to

Lisämaksusta:

 • yhden hengen huone
 • täysihoito ( lounas ja 2 kylpylähoitoa )
 • majoitus superior-luokan huoneessa

Laivamatkat:

Helsinki - Tallinna 11:30-14:00 Viking XPRS ja Tallinna - Helsinki 12:00-14:00 Eckerö Line Finlandia. Ajoaika Tallinnan satamasta kylpylälle on vain puolisen tuntia.

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Astor oy Matkapalvelu.