Bussilla minne tie on vain tehty – ammattitaidolla ja luotettavasti!

Astor oy Matkapalvelu on täyden palvelun matkatoimisto, josta saatte kaikki matkustamiseen liittyvät palvelut sisätäen myös bussikuljetukset.

Mukavasti bussilla

Lähes 20 vuotta reissasimme omilla busseillamme, mutta 01.02.2016 alkaen niiden operoinnista on vastannut Grandell Tilausajot / Jalobus Oy. Tutuissa Astorin väreissä olevia busseja näkee kuitenkin vielä liikenteessä, mutta myös Grandellin valkoiset ja Jalobusin vihreät autot voivat olla mukana retkillämme ja matkoillamme.

Käytössämme on useita erikokoisia turistibusseja, joissa on varusteina wc, dvd / cd, jääkaappi ja ilmastointi. Kuljettajilla on monien vuosien kokemus bussien tilausajoista sekä matkanjohtajana toimimisesta. Vuosien varrella niin autot kuin kuljettajatkin ovat matkanneet lukemattomia kertoja ympäri Suomen ja Euroopan aina Nuorgamista Italian Rivieralle saakka.

Mikäli tarvitsette ryhmällenne vain tilausajokuljetuksia voitte olla yhteydessä suoraan Grandell Tilasuajoihin: grandell@grandell.com tai puh. 02 477 6800.

Päiväretket

Helsingistä noin 100 kilometrin säteellä on monia paikkoja, joihin ehtii tutustumaan jo ihan päiväseltään. Mm. vanha Porvoo, Uudenmaan ruukkialueet, Mäntsälän kartanot sekä Lohjan Tytyrin kaivos, kaikki lähellä, mutta itsekseen niissä ei välttämättä tule käytyä.

Tiedämme myös tehtaanmyymälät ja maatilakaupat, joissa kannattaa seutuvilla ollessa pysähtyä, tuliaiset kun kuuluvat matkaan kuin matkaan.

Pidemmälle matkalle

Sekä päiväretkillä että kahden tai useamman päivän matkoilla olemme suunnitelleet valmiita esimerkki-matkakokonaisuuksia ja halutessanne teemme kaikki matkajärjestelyt puolestanne.

Retket ja matkat teemme aina ”räätälintyönä” ryhmän aikataulujen ja toiveiden mukaisesti niin että ne sisältävät juuri oikeat palaset onnistuneeseen matkaan

– meille jokainen matka on ainutlaatuinen. 

Tervetuloa Astorin Matkalle Maailmalle!