Astor Oy Matkapalvelu yrityksenä

Astor Matkapalvelu on 1996 perustettu matkatoimisto ja Vantaalainen perheyritys - viime vuonna tuli siis 20 vuotta matkailun parissa täyteen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme hyviä matkailualan palveluita, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Meille tärkeää on hyvä ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu kaikissa matkailuun liittyvissä asioissa.

Monivuotinen kokemuksemme matkailualalta on käytettävissänne suunnitellessanne matkojanne ympäri maailmaa ja toivommekin voivamme tarjota Teille hyviä matkoja aina matkakärpäsen pistettyä.

Erikoisosaamistamme ovat ryhmä-, tilaus- ja erikoismatkat, jotka teemme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti minne tahansa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.Omaa tuotantoa meillä on säännöllisesti moniin Viron kylpylöihin. Lisäksi teemme itse erilaisia valmismatkoja Baltiaan ja Eurooppaan, sekä kaupunkilomia että kiertomatkoja. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina jotain uutta ympäri vuoden.

Astor oy Matkapalvelu (y-tunnus 1076368-5 ) on Kuluttajaviraston (www.kuluttajavirasto.fi) vakuusrahaston/valmismatkaliikerahaston jäsen (2909/00/MjMv) ja noudatamme Yleisiä Valmismatkaehtoja.Lisäksi olemme jäsenenä mm. Suomen Matkatoimistoalan liitto SMALissä sekä Vantaan Yrittäjissä

Astor oy Matkapalvelu on saavuttanut viimeimmäksi vuonna 2017 AAA-luottoluokituksen, johon yltää vain 3,5% yrityksistä.